Zalando alennuskoodi

Zalando alennuskoodi: Koodia ei tarvita
Saat 10 % alennusta ensimmäisestä ostoksestasi Zalando.com

Zalando alekoodi

Käytä Zalandon alennuskoodia ja saat 10 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi Zalandolla.

Näin saat alennuksen:

  1. Vaihe 1: Tee tilauksesi normaalisti, kunnes näet viestin “Onko sinulla alennuskoodi?” Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita se, muutoin älä kirjoita mitään. Kun syötät Zalando-alennuskoodisi älä käytä välilyöntejä ja kirjoita isot ja pienet kirjaimet tarkasti, sillä niillä on merkitystä.
  2. Vaihe 2: Paina “Lunasta koodi”.
  3. Vaihe 3: Näet lunastetun alennuskoodin ja ostoksestasi alennetun hinnan.

(Jos jostakin syystä haluat poistaa Zalandon alennuskoodin ja maksaa tuotteesta enemmän, paina alennuskoodin ja alennetun hinnan välissä olevaa rastia).

Zalando alennuskoodi

Zalandon käyttöehdot alennuskoodien kohdalla

Pidämme Zalandoa yhtenä luotettavimmista nettijälleenmyyjistä ja keskihintaluokan tuotemerkkien kuninkaana. Tästä huolimatta Zalandollakin on alennuskoodien suhteen sääntöjä. Vaikka ehdot ovat itse asiassa suhteellisen hyvät, sinun on silti tiedettävä tärkeimmät. Kun käytät Zalandon alennuskoodia, on kaksi rajoitusta, jotka on tärkeä tiedostaa:

Yhtä tilausta kohden vain yksi Zalando-koodi: useamman Zalando-alennuskoodin käyttäminen samaan tilaukseen ei ole mahdollista.

Yhtä asiakasta kohden vain yksi koodi: yksi asiakas saa käyttää vain yhden Zalando-alennuskoodin.

Zalandon arvostelu:

Miksi me “rakastamme” Zalandoa?

  • Me luotamme heihin. Zalandon takaa löytyy johtavia muodin jälleenmyyjiä sekä netin asiantuntijoita Saksasta ja Tanskasta.
  • Ilmainen perustoimitus kaikkiin tilauksiin.
  • Mahtava palautuskäytäntö. Ostosten teko netissä ei aina ole helppoa, joten verkkojälleenmyyjällä on oltava mahtava palautuskäytäntö. Juuri se Zalandolta löytyy. Zalandolla on 100 päivän palautusoikeus tuotteille, joita ei ole käytetty.
  • Mahtavat hinnat. Hinnat ovat ok, ja Zalando tekee rahan säästämisen usein helpoksi, kun valitset heidän tuotteitaan.
  • Laaja tuotevalikoima. Zalandon sivustolla on saatavissa 1 500 tuotemerkkiä ja yli 150 000 tuotetta.

Miksi vain ”pidämme” Zalandosta:

  • Huipputuotemerkit puuttuvat. Jos haluat huippumerkkejä kuten Guccia ja Pradaa, sinun on käytävä Zalandon sijaan YOOXissa, mutta meille muille, joilla ei ole sellaisia summia, Zalando sopii paremmin kuin hyvin.
  • Ei hulluja alennusmyyntejä. Joillakin muilla verkkojälleenmyyjillä on hulluja alennusmyyntejä. Zalandolla on mahtavia alennuksia, mutta ei hulluja, 80 % alennuksia.

Zalandosta

Zalando perustettiin vuonna 2008 Berliinissä, Saksassa, ja sillä on yli 10 000 työntekijää. Zalando on käytettävissä 15 maassa, ja määrä kasvaa koko ajan. Zalando on listattu Frankfurtin pörssiin. Äskettäin tanskalainen superyrittäjä ja jättimäisen Bestseller Corporationin (muotivaatteita huokeaan hintaa) omistaja osti verrattain suuren osuuden Zalandosta ja toi yritykseen lisävaroja ja osaamista.

Tällä hetkellä voit tehdä ostoksia Zalandossa seuraavista maista: Saksa, Itävalta, Yhdistynyt kuningaskunta, Sveitsi, Italia, Espanja, Ranska, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Tanska, Suomi, Ruotsi, Norja ja Puola.