Webhotellien vertailu

Webhotellivertailu

Webhotellien vertailu: Kun etsit webhotellia, varmista, että olet tutustunut tarjontaan. Webhotelli ei ole vain webhotelli – on monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon hankkiessasi verkkopalveluita blogillesi tai webhotellia. Me vertailimme webhotellipalveluiden paikallisia ja kansainvälisiä tarjoajia.

Webhotellivertailu

Tässä on lista muutamista maailman johtavista verkkopalveluiden tarjoajista, minkä lisäksi listalla on joukko webhotelleja, jotka tarjoavat sekä suomalaisia verkkotunnuksia että verkkopalveluita (.fi-verkkotunnuksia). Pidä mielessä, että kansainväliset verkkopalvelut ovat usein huomattavasti halvempia ja tarjoavat us

ein parempia tarjouksia kuin mitä .fi-verkkotunnuksia tarjoavat webhotellit. Uskomme, että hinnanero verrattuna suorituskykyyn johtuu pienemmästä kilpailusta Suomen markkinoilla kuin kansainvälisesti.

Webhotellivertailu (kansainvälin

en):

Virallinen webhotellivertailumme perustuu hintaan, kampanjoihin ja luottamukseen. Tällä listalla esitetyt webhotellit tarjoavat mielestämme luotettavia tuotteita, minkä lisäksi hinta on toiseksi tärkein tekijä.

Vertailu:

 

Verkkopalvelujen tarjoajan nimi Hinta/kuukausi Kampanjat Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)
  Godaddy 3,45 $/ kuukausi tai
200 $ mainontarahaa 10 (ja rakastamme muuten mainoksia)
Namecheap logo Namecheap 2,88 $/ kuukausi tai  25 % valikoiduista verkkopalveluista 10
Bluehost logo Bluehost 2,95 $ /kuukausi tai 8
Hostgator logo Hostgator 2,99 $/kuukausi tai 43-60 % alennusta valikoiduista verkkopalveluohjelmista 7

Webhotellivertailu (.fi-verkkotunnuksilla):

On tärkeää pitää mielessä, että kyseessä on suomalaisia webhotelleja, jotka olemme kyenneet löytämään. Meillä ei ole omakohtaista kokemusta näistä verkkopalveluyrityksistä, mutta tutkimuksemme perusteella ne vaikuttavat kelvollisilta.

Suomalaisten webhotellien vertailu

Verkkopalveluiden tarjoajan nimi Hinta/kuukausi Kampanjat Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)
Domainhotelli Domainhotelli .fi-verkkotunnus 9 €/vuosi.

Verkkopalvelut 24-96 €/vuosi (sis. verot).

Tällä hetkellä verkkopalvelujen ostosta saa vaikuttavat 48 % alennusta. 9
Hosting-Palvelu Hosting-Palvelu .fi-verkkotunnus 15 €/vuosi.

Aloituspakkaus alkaen 52,8 € vuodessa ja WordPress-verkkopalveluohjelma 130,8 € vuodessa.

7

 

Webhotelli WordPress

Kannattaa muistaa, että WordPress on tällä hetkellä käytetyin väline omien verkkosivujen rakentamiseen. WordPress on avoin ohjelmisto. Yli kolmannes kaikista sivustoista ja blogeista, joita nykypäivänä luodaan, hyödyntää WordPressiä.

Miksi WordPress sitten on niin suosittu? WordPress on käyttäjäystävällinen ja toimii.

Muista varmistaa, että käyttämäsi webhotelli tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää WordPress-sivustoasi, niin kuin kaikki tässä esittelemämme kansainväliset verkkopalveluhotellit tekevät. Emme ole täysin varmoja, tarjoavatko kaikki suomalaiset webhotellit mahdollisuuden ylläpitää WordPress-sivustoja, mutta luulisimme niin.

 

Webhotellikokemuksia

Webhotellikokemusten kerääminen on vaikeaa. Oikean webhotellin löytäminen on hyvin yksilöllistä emmekä voi päättää puolestasi, millaisen webhotellin tarvitset. Sen sijaan, että olisimme arvostelleet kirjoittaneet arvosteluja webhotelleista, olemme antaneet niille turvallisuusluokituksen (katso kohtaa ”Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)), mikä on hyvä tunnusluku. Jos turvallisuus ja hinta natsaavat, olet päässyt jo pitkälle.

webhotelli FI

Mitä et saa ulkomaiselta webhotellipalvelulta

Suurimpia esteitä halvempien ja aivan yhtä hyvien kansainvälisten webhotellipalveluiden käytölle verrattuna suomalaisiin webhotellipalveluihin ovat tietenkin:

  • .fi-verkkotunnukset. Nämä ovat monelle suomalaisille tärkeitä ja paikallisilla sivustoilla on hyvä olla tämä verkkotunnus
  • suomalaisten kirjainten käyttö. Emme voi esimerkiksi käyttää ä-kirjainta, koska se ei ole kansainvälisessä käytössä. Tällä ei tunnu olevan vaikutusta sivustojesi Google-luokitukseen, mutta kyseessä on silti ominaisuus, joka on hyvä olla käytettävissä.
  • suomenkielinen tuki. Useimmat nuoret ihmiset puhuvat nykyään englantia, mutta siitä huolimatta on aina hyvä voida puhua omalla äidinkielellään, sillä silloin sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja käytettävissäsi.

 

Halpa webhotelli

Halvimpia webhotelleja ovat kansainväliset hotellit. Tästä huolimatta myös Suomesta löytyy kohtuullisen hintaisia webhotelleja. Useimmat kansainväliset webhotellijätit, kuten GoDaddy ja Namecheap, ovat vain halvempi versio samasta tuotteesta, jonka suomalainen palveluntarjoaja toimittaa. Toisaalta saat kotimaisemmalta tuntuvan sivuston tai blogin suomalaisen webhotellipalvelun, kuten domainhotelli.fin tai Hosting-Palvelun, kautt