Webhotellien vertailu

Webhotellien vertailu

Webhotellien vertailu

Webhotellien vertailu: Kun etsit webhotellia, varmista, että olet tutustunut tarjontaan. Webhotelli ei ole vain webhotelli – on monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon hankkiessasi verkkopalveluita blogillesi tai webhotellia. Me vertailimme webhotellipalveluiden paikallisia ja kansainvälisiä tarjoajia.

Webhotellivertailu

Tässä on lista muutamista maailman johtavista verkkopalveluiden tarjoajista, minkä lisäksi listalla on joukko webhotelleja, jotka tarjoavat sekä suomalaisia verkkotunnuksia että verkkopalveluita (.fi-verkkotunnuksia). Pidä mielessä, että kansainväliset verkkopalvelut ovat usein huomattavasti halvempia ja tarjoavat usein parempia tarjouksia kuin mitä .fi-verkkotunnuksia tarjoavat webhotellit. Uskomme, että hinnanero verrattuna suorituskykyyn johtuu pienemmästä kilpailusta Suomen markkinoilla kuin kansainvälisesti.

Webhotellivertailu (kansainvälinen):

Virallinen webhotellivertailumme perustuu hintaan, kampanjoihin ja luottamukseen. Tällä listalla esitetyt webhotellit tarjoavat mielestämme luotettavia tuotteita, minkä lisäksi hinta on toiseksi tärkein tekijä.

Vertailu:

 

Verkkopalvelujen tarjoajan nimiHinta/kuukausiKampanjatLuotammeko heihin? (asteikolla 1-10)
LogoGodaddy3,45 $/ kuukausi tai
200 $ mainontarahaa10 (ja rakastamme muuten mainoksia)
LogoNamecheap2,88 $/ kuukausi tai 25 % valikoiduista verkkopalveluista 10
LogoBlue host2,95 $ /kuukausi tai8
LogoHostgator2,99 $/kuukausi tai43-60 % alennusta valikoiduista verkkopalveluohjelmista7

Webhotellivertailu (.fi-verkkotunnuksilla):

On tärkeää pitää mielessä, että kyseessä on suomalaisia webhotelleja, jotka olemme kyenneet löytämään. Meillä ei ole omakohtaista kokemusta näistä verkkopalveluyrityksistä, mutta tutkimuksemme perusteella ne vaikuttavat kelvollisilta.

Suomalaisten webhotellien vertailu

Verkkopalveluiden tarjoajan nimiHinta/kuukausiKampanjat Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)
DomainhotelliDomainhotelli.fi-verkkotunnus 9 €/vuosi.

Verkkopalvelut 24-96 €/vuosi (sis. verot).

Tällä hetkellä verkkopalvelujen ostosta saa vaikuttavat 48 % alennusta.9
Hosting-PalveluHosting-Palvelu.fi-verkkotunnus 15 €/vuosi.

Aloituspakkaus alkaen 52,8 € vuodessa ja WordPress-verkkopalveluohjelma 130,8 € vuodessa.

7

 

Webhotelli WordPress

Kannattaa muistaa, että WordPress on tällä hetkellä käytetyin väline omien verkkosivujen rakentamiseen. WordPress on avoin ohjelmisto. Yli kolmannes kaikista sivustoista ja blogeista, joita nykypäivänä luodaan, hyödyntää WordPressiä.

Miksi WordPress sitten on niin suosittu? WordPress on käyttäjäystävällinen ja toimii.

Muista varmistaa, että käyttämäsi webhotelli tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää WordPress-sivustoasi, niin kuin kaikki tässä esittelemämme kansainväliset verkkopalveluhotellit tekevät. Emme ole täysin varmoja, tarjoavatko kaikki suomalaiset webhotellit mahdollisuuden ylläpitää WordPress-sivustoja, mutta luulisimme niin.

Webhotellikokemuksia

Webhotellikokemusten kerääminen on vaikeaa. Oikean webhotellin löytäminen on hyvin yksilöllistä emmekä voi päättää puolestasi, millaisen webhotellin tarvitset. Sen sijaan, että olisimme arvostelleet kirjoittaneet arvosteluja webhotelleista, olemme antaneet niille turvallisuusluokituksen (katso kohtaa ”Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)), mikä on hyvä tunnusluku. Jos turvallisuus ja hinta natsaavat, olet päässyt jo pitkälle.