Vivus kokemuksia

Vivus kokemuksia

Vivus on yksi pohjoismaiden pikavippimarkkinoiden suurimmista tekijöistä. Vivus ja varsinkin Vivus.fi tarjoaa lainaa 10 € ja 2 010 € väliltä sekä 0 % välityspalkkion ensimmäiselle lainallesi jopa 400 € saakka, mikä on yksi syy siihen, että yritys kasvaa tällä hetkellä. Lue arvostelumme täältä ja saat selkeän kuvan vivus.fistä.

hae lainaa

Edut:

  • Voit lainata 10 – 2 010 €
  • Maksa takaisin alle 30 päivässä
  • 0 % välityspalkkio ensimmäiselle lainalle Vivukselta
  • Se lainaa eikä toimi välittäjänä
  • Nopea päätös netistä

 

Haitat:

  • Suhteellisen korkeat kulut lainaan suhteutettuna
  • Lyhyt ajanjakso

 

Vivus on yksi suosituimmista pikalainojen tarjoajista Pohjoismaissa, Espanjassa ja Italiassa. Suomessa Vivus lainaa rahaa 4Finance Oy:n kautta. Lue Vivus-arvostelumme.

hae lainaa

 

Lyhyt takaisinmaksuaika

Yksi asioista, joka on syytä pitää mielessä, on suhteellisen lyhyt laina-aika. Normaalisti Vivus toimii 30 päivän takaisinmaksuajalla Vivuksen tarjoamissa lainoissa. Tämä on tietenkin suhteellisen lyhyt aika, mikä saattaa muodostua ongelmaksi kuukausina, joina on paljon kuluja. Tämän hinnan joutuu maksamaan lyhyestä käsittelyajasta ja 0 % välityspalkkiosta ensimmäiselle lainalle, kun lainaat jopa 400 €. Tuon summan ylittyessä korot ja lainakulut ovat Vivuksen normaalitasoa.

 

Vivus tarjoaa lyhytaikaista lainaa

Muistathan, että Vivus tarjoaa lyhytaikaista lainaa EIKÄ sitä pidä käyttää pitkäaikaisiin lainoihin. Lainojen korko on huomattava. Jos tiedät, että tarvitset lainaa pidemmäksi ajaksi, harkitse tavallista pankkilainaa, ja mikäli se ei ole mahdollista, mieti voisitko pyytää lainaa ennemmin perheeltäsi tai ystäviltäsi.

 

Vivuksen asiakaspalvelu

Vivuksen asiakaspalvelu on kelvollinen, mutta sitä voi odottaakin pikavippitoimijalta, joka elää nopealla ja hyvällä palvelulla. Saat yhteyden Vivukseen Suomessa usean eri kanavan kautta.

Aukioloajat: maanantaista perjantaihin 9.00-18.00, lauantaisin 10.00-16.00.

Aukioloajat (lainapalvelu): joka päivä 7.00-23.00.

Puhelin: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Chat: sivustolla

 

Vivus Suomi

Vivus on osa maailman nopeimmin kasvavaa 4finance-pikavippiyritystä, jonka pääkonttori oli Suomessa, kun yritys alkoi ensimmäisen kerran tarjota lainoja suomalaisille asiakkaille. Suomessa brändi tunnetaan useimmiten jääkiekkojätin Jokereiden sponsorina. Vivus.fi Suomessa on osa 4finance Oy -yritystä, jonka käyntiosoite on Mikonkatu 15A, 00100 Helsinki.

Vivuksen mainokset

Vivus tunnetaan hyvästä mainonnastaan. Kukapa ei rakastaisi kissaa ja pöllöä, joka on kampanja, joka on pyörinyt televisiossa jonkun aikaa:

Vivuksen kokemuksia – loppusanat

Muistathan, että Vivus tarjoaa lyhytaikaista lainaa – toisin sanoen pikavippejä. Jos pidät lainan Vivuksella pidemmän aikaa, saat maksaa melkoisen paljon maksaaksesi lainan loppuun.

Vivus on hyvä lainatarjoaja mitä tulee lainan joustavuuteen ja alan korkoihin. Vivuksesta tekee vähemmän houkuttelevan sen suhteellisen korkea kulutaso.