Vedonlyöntibonukset

Tässä osiossa käymme läpi joitakin vedonlyöntibonuksia verkossa. Parhaita vedonlyöntibonuksia määriteltäessä on otettava huomioon useita eri tekijöitä. Ensinnäkin on tarkasteltava kertoimia, sitten vedonvälittäjän brändiä ja mainetta, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja. Tässä ovat meidän määritelmämme mukaan markkinoiden parhaat.

Vedonlyontibonukset

 Vedonlyontibonukset :

 

Brändi Bonus Arvostelu
Paf 100 % bonus ensimmäiselle talletuksellesi aina 20 € saakka

Paf-bonuskoodi:

– koodia ei tarvita

Korkea luotettavuus ja kelvolliset kertoimet, erittäin vahva suomalaisen urheilun saralla.
Unibet 100 % bonus 100 € saakka.

Unibet-bonuskoodi:

Bonuskoodi-Suomi”

Aina vahva urheilunvedonlyönnin saralla kilpailukykyisine kertoimineen, vahva asema ja maine, listattu Tukholman pörssiin ja tarjoaa valikoiman erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia.
Pinnacle Sports Ei ole – sen sijaan parhaat kertoimet.

Pinnacle Sports -bonuskoodi:

– Ei koodia

Alan johtaja kertoimien puolesta läntisessä maailmassa. Hyvä maine ja vedonlyöntimahdollisuudet, mutta kertoimet ovat eniten puoleensa vetävä seikka.
Bet365 100 % bonus ensimmäiselle talletuksellesi jopa 100 € saakka.

Bet365-bonuskoodi:

– koodia ei tarvita

Älä koskaan unohda maailman suurinta urheiluvedonlyöntiyritystä verkossa. Aina ylivoimainen ulkonäön, luotettavuuden ja rahapelimahdollisuuksien suhteen. Ei alan johtaja kertoimien kohdalla, mutta ne ovat kuitenkin enemmän kuin kohtuulliset.

 

Parhaat vedonlyöntibonukset

Kaikki tällä sivustolla mainitut vedonvälittäjät ovat nykyään markkinoiden suurimpien verkkovedonvälittäjien joukossa. Voit saada yhtä hyvät tai jopa paremmat kertoimet aasialaisilta vedonvälittäjiltä, mutta näillä vedonlyönti on usein hieman monimutkaisempaa (pääasiassa aasialaisiin tasoituskilpailuihin). Ammattitaitoisimmilla vedonlyöjillä saattaa olla useita tilejä monilla parhaista vedonvälittäjistä ja he saattavat etsiä live-pelien aikana parhaita kertoimia. Ammattipelureiden suosimien vedonvälittäjien joukossa on takuulla useita listallamme esiteltyjä vedonvälittäjiä.

Bonukset eivät ole hyvän vedonvälittäjän kohdalla tärkeimpiä tekijöitä, mutta ne kannattaa ottaa osana pakettia, jonka vedonvälittäjältä saa.

 

Vedonlyöntibonukset netissä

Vedonlyöntibonus on tarjous, jonka vedonvälittäjä tekee saadakseen alustalleen uusia pelaajia. Aikaisemmin monilla kasinoilla ja vedonvälittäjillä oli tapana tarjota hyvin houkuttelevia bonuksia, joiden panostusvaatimukset olivat matalat, mutta tähän tuli muutos bonusten metsästäjien myötä (pelaajia, jotka hyödynsivät bonustarjouksia tienatakseen rahaa bonuksilla pelitaitojensa sijaan). Nykyään panostusvaatimukset ovat kovempia, minkä vuoksi bonuksen metsästäjiä on huomattavasti vähemmän nettirahapeleissä.

 

Vedonlyöntibonuksia ilman talletusta

Nykypäivänä bonuksille, jotka eivät vaadi talletusta, on todellakin kysyntää, mutta tällaiseen bonukseen liittyy usein erittäin korkeita (epärealistisen korkeita) panostusvaatimuksia. Vielä pahempi asia on, että vedonlyöntibonuksia ilman talletuspakkoa tarjoavat vedonvälittäjät ovat yleensä pienempiä ja uusia vedonvälittäjiä, tai vedonvälittäjiä joiden maine on epämääräinen. Valitse ennemmin kokeneita vedonvälittäjiä ja niiden bonuksia, mikä on parasta pitkällä aikavälillä katsottuna. Voit myös saada ilmaisia panoksia (katso Paf ja William Hill) – tällöin sinun on usein tehtävä ensin talletus, mutta panoksesi täsmätään ja usein paljon reilummilla panostusvaatimuksilla kuin ilman talletusta saatavien bonusten kohdalla.