Supersaver alennuskoodi

Supersaver alennuskoodi

Supersaver alennuskoodi= Koodia ei tarvita

Supersaver on yksi netin suurimmista matkatarjoussivustoista. Supersaverin kävijöilleen tarjoamien runsaiden mahtavien tarjousten hyödyntämiseen EI tarvita Supersaver alennuskoodia. Käytä tällä sivustolla olevaa linkkiä ja pääset käsiksi Supersaverin mahtaviin tarjouksiin.

Supersaver alennuskoodi

Mikä Supersaver on?

Supersaverin avulla voit löytää kaikenlaisia halpoja lentoja ja hotelleja kohtuulliseen hintaan, mikä on tulosta yli 650 sopimuksesta Supersaverin ja eri lentoyhtiöiden välillä kaikkialta maailmassa.

Miten Supersaver toimii?

Kuten muutkin sivustot, jotka auttavat sinua löytämään ja vertailemaan eri lentojen ja hotellien hintoja erilaisilta matkasivustoilta, Supersaver tunnistaa ja vertailee parhaat tarjolla olevat tarjoukset.

Seuloaksesi markkinoilta halvimmat lentoliput ja hotellivaraukset, sinun pitää vain:

  1. Vaihe 1) Valita matkan lähtö- ja paluupäivä ja syöttää lähtöpaikkasi ja päämääräsi hakukenttään.
  2. Vaihe 2) Painaa “Etsi lento”.
  3. Vaihe 3) Valita sinulle parhaiten sopiva ehdotus.
  4. Vaihe 4) Supersaver siirtää sinut parhaalle saatavissa olevalle lentoyhtiön sivulle tai matkasivustolle, ja voit tehdä ostoksesi.

Supersaver Suomi

Miksi Supersaver?

Ylipäätänsä Supersaver tarjoaa asiakkailleen yleiskatsauksen annetun ajankohdan matkavaihtoehdoista sekä käsityksen käytettävissä olevista mahdollisuuksista. Lisäksi Supersaver pyrkii säästämään rahojasi. Supersaver etsii yli 3 500 lentoa ympäri maailman ja auttaa sinua löytämään hotellihuoneen yli 240 000 hotellista ympäri maailman.

Lisäksi Supersaver on IATAn ja muiden matkustusjärjestöjen, kuten Svenska Resegruppenin, Rejsegarantifondenin ja OY SRG Finland AB:n jäsen, jotka auttavat matkavakuutuksen suhteen ja maksavat asiakkaille korvauksia, mikäli lento peruuntuu mistä tahansa syystä.

Mitä Supersaver tarjoaa lentolippujen lisäksi?

Lennot ovat aina olleet Supersaverin lähtökohta, mutta viime vuosina Supersaverin tarjontaan on lisätty myös hotellivaraukset ja autonvuokraus.

Onko Supersaverilla piilovarauskuluja?

Supersaverilla ei ole ylimääräisiä varauskuluja. Tämä johtuu siitä, että et varaa lippuasi Supersaveriltä. Supersaver auttaa sinua saamaan tarpeellisen yleiskuvan mahdollisuuksistasi, mutta itse liput ostetaan suoraan lentoyhtiöltä tai matkatoimistolta – tämän vuoksi ylimääräisiä kuluja ei ole.

Missä maissa Supersaver toimii?

Supersaver on käytettävissä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä ja Alankomaissa.

Kuka omistaa Supersaverin?

Supersaver on osa ruotsalaista ETRAVEL Corporationia, joka lähettää yli 300 000 matkustajaa maailmalle joka vuosi. Supersaver painii samassa sarjassa kuin muut suuret matkasivustot, kuten Seat24 Travel AB.