Pikavippi

Tervetuloa pikavippien, pikalainojen tai kulutusluottojen maailmaan. Näitä lainoja kutsutaan monella eri nimellä, mutta nimestään huolimatta ne ovat melko lailla sama asia – lainaa, joka on maksettava takaisin. Pikavipit eivät ole pelkästään lainoja, ne ovat lainoja joiden suhteen sinulla on oltava ajatus siitä, miten maksat ne takaisin, tai ne voivat käydä sinulle kalliiksi.

Pikavippejä netistä – Pikavippi 24h

Pikavipit ovat useimmiten lainoja, joita haetaan netissä ja joita on suhteellisen helppo saada. Lainasummat ovat pienempiä ja korot melkoisen korkeita. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinulla on lainalle takaisinmaksusuunnitelma kohtuullisen ajan sisällä, muutoin lainasta yksinkertaisesti tulee liian kallis.

Olemme koonneet tähän suurimpia pikavipin tarjoajia netissä. Tarjoajia on monta, jotkut ovat kelvollisia ja jotkut hieman huonompia, mutta listaamamme tekijät ovat olleet markkinoilla jo jonkun aikaa ja ovat suhteellisen suuria. Markkinat ovat täynnä pieniä lainasivustoja, jotka ovat itse asiassa suurempien pikavippien tarjoajien omistamia, mutta osa on melkoisen pieniä ja vastaperustettuja. Me suosimme suurempia tekijöitä.

Pikavippejä netistä:

Lainasumma 50 – 300 € Sinun on oltava vähintään 20-vuotias
Lainasumma 10 – 2 010 € Sinun on oltava vähintään 20-vuotias
Lainasumma 1 000 – 3 000 € Sinun on oltava vähintään 20-vuotias
Lainasumma 1 000 – 10 000 € Sinun on oltava vähintään 21-68-vuotias
Lainasumma 100 – 10 000 € Sinun on oltava vähintään 21-vuotias

 

Pikavippi

Pikavippien tarjoajat

Pikavippimarkkinoille ominaista on suuri määrä hyvin pieniä tekijöitä. Tämä ei tarkoita, että markkinat olisivat täynnä huijareita, vaan että markkinoilla on runsaasti eri toimijoita. Huvittavaa kuitenkin on, että nämä erittäin jakautuneiksi luullut markkinat eivät olekaan niin jakautuneita, sillä monet pikavippiyritykset ovat itse asiassa white label -yrityksiä, jotka lainaavat rahaa suurempien yritysten puolesta, mutta pitävät itse huolen vain markkinoinnistaan.

Pikavippisovellus

Jotkut suurimmista pikavippien tarjoajista tarjoavat käyttöön pikavippisovelluksen, jolloin voit ottaa lainaa älypuhelintasi käyttämällä. Tämä on hieman vaarallista, sillä tämän keksinnön myötä lainan ottamisesta on tullut paljon helpompaa, kenties liian helppoa. Sovellukset ovat ladattavissa omasta sovelluskaupastasi, eli iTunesista tai Google Playstä. Sovelluksia on helppo hankkia, mikä tekee koko jutusta paljon helpompaa. Muistathan kuitenkin, että rahan lainaamisen ei ole tarkoitus olla hauskaa, vaan vakava asia.