Namecheap alennuskoodi

Namecheap alennuskoodi

Tämänhetkinen Namecheap-alennuskoodi on ”DOMTHAW” ja ”BLO$$OM”. Kummallakin tavalla saat reiluja tarjouksia.

 

Namecheap on yksi markkinoiden johtavista tekijöistä, kun kyseessä on verkkosivun osoitteen turvaaminen ja unelmiesi verkkosivuston ylläpito. Namecheap on tarjonnut mahtavia ratkaisuja ja käytettävyyttä vuodesta 2000 lähtien, aina kilpailukykyiseen hintaan. Parasta on, että Namecheap-alennuskoodia käyttämällä tuotteista ja palveluista tulee vieläkin halvempia.

Namecheap on yksi harvoista verkkotunnusten ja verkkopalvelujen tarjoajista, joka oikeasti tarjoaa kampanjakoodeja, joilla säästää rahaa. Saat usein esimerkiksi 25 % alennuksen verkkopalveluista käyttäessäsi tämän kuun Namecheap-alennuskoodia.

Namecheap – miten sitä käytetään?

Ryhtyäksesi Namecheapin asiakkaaksi tai uusiaksesi tämänhetkisen sopimuksesi, sinun tarvitsee vain noudattaa muutamaa yksinkertaista ohjetta.

  1. Etsi unelmiesi verkkosivuston nimi ja tarkista saatavuus.
  2. Laita nimi ostoskoriisi ja olet valmis! Tarvitsetko verkkopalveluja? Katso lisäohjeet alta, muutoin voit siirtyä maksuun.
  3. Verkkopalvelut. Jos sinulla ei ole verkkopalveluja, voit hankkia ne kilpailukykyiseen hintaan Namecheapilta. Ostaaksesi verkkopalveluja, mene ”Verkkopalvelut”-osioon ja tilaa verkkopalvelut. Suosittelemme jaettujen verkkopalveluiden vaihtoehtoa, jolloin sinulla voi olla verkkopalveluita neljälle verkkotunnukselle ilman lisäkuluja (riippuen valitsemistasi jaetuista verkkopalveluista).
  4. Maksa tuotteet/palvelut. Muista käyttää Namecheap-kampanjakoodia ennen maksutapahtuman loppuun saattamista.
  5. Olet valmis.

 

Namecheap – hintavertailu muihin suuriin verkkopalveluyhtiöihin

Markkinoilla on paljon erilaisia verkkopalveluyrityksiä, ja kaikkien niiden listaaminen olisi liian suuri työ. Sen sijaan olemme koonneet muutaman suurimman ja arvostetuimman verkkopalveluyrityksen ja niiden hinnat verkkopalvelulistallemme. Miksi? Koska hinta ja turvallisuus ovat kullanarvoisia, kun kyse on verkkopalveluista.

Verkkopalvelujen tarjoajan nimi Hinta/kuukausi Kampanjat Luotammeko heihin? (asteikolla 1-10)
Hostgator Hostgator 2,99 $/kuukausi tai 43-57 % alennusta valikoiduista verkkopalveluohjelmista 7 (meidän luottamuksemme eteen on vielä tehtävä töitä)
 Bluehost Blue host 2,95 $/kuukausi tai  7
 Namecheap Namecheap 2,88 $/kuukausi tai  25 % valikoiduista verkkopalveluista 10
 Go daddy Go Daddy 3,45 $/kuukausi tai 200 $ mainontarahaa 10 (ja rakastamme muuten mainoksia)

kvnkv