EZTrader bonuskoodi

EZTrader bonuskoodi

eztrader
EZTrader on yksi tunnetuimmista brändeistä binäärioptiokaupankäynnissä. Iso-Britanniassa EZTrader tunnetaan lähinnä yhteistyösopimuksestaan Everton FC:n kanssa Valioliigassa. EZTrader tarjoaa 10% lisäbonuksen kaikkien EZTraderin tarjoamien bonusten päälle kun käytät bonuskoodia:
“Binaryoptionsmax”

Lunasta bonus

Mikäli haluat saada EZTraderin bonuskoodin tarjoaman lisäbonuksen, sinunen tulee kirjoittaa EZTraderin bonuskoodi “Binaryoptionsmax” bonuskenttään rekisteröityessäsi EZTraderin sijoitusalustalle. Löydät bonusrekisterikentän samalta sivulta, jolle syötät nimesi ja yhteystietosi rekisteröityessäsi. bonuskoodi/EZTradersi on “Binaryoptionsmax” ja koodia voivat hyödyntää ainoastaan ensimmäistä kertaa tallettavat asiakkaat, jotka eivät ole rekisteröityneet aiemmin EZTraderin käytttäjiksi.
Huomioithan, että binäärioptiokaupankäyntiin liittyy korkea riski, joka on syytä tiedostaa. Muista aloittaa sijoittamalla ensin pienempiä summia ja tutustumalla sijoitusmuotoon ennen panosten korottamista. Mikäli huomaat, ettet voi hallita uhkapelaamistasi, hae apua.

EZTrader-erityisbonus

Avatessasi EZTrader-tilin sinulle tarjotaan todennäköisesti 20% ja 30% välillä olevaa ensitalletusbonusta riippuen siitä, kuinka suuren ensitalletuksen päätät tehdä. EXTraderin erityistä ensitalletusbonusta “Binaryoptionsmax”-promokoodia käyttämällä olet oikeutettu 10% ylimääräiseen bonukseen ensitalletuksen yhteydessä.

eztrader erityisbonus

Tietoa EZTraderistä

EZTrader perustettiin vuonna 2008. Binäärioptiomeklari sijaitsee Kyprosella ja sen omistaa Win Gaming Media Inc. (WGM), joka on yritysrekisterissä ja CySECin sääntelemä Kyproksella lisenssinumerolla #213/13. Iso-Britanniassa yritys WMG on rekisteröity Financial Conduct Authorityn (FCA) alaisuudessa lisenssinumerolla #338941.
EZTraderissa voit valita 120 eri sijoituskohteen välillä, joihin lukeutuu valuuttoja, osakkeita, indeksejä ja hyödykkeitä.
EZTrader tunnetaan Internetissä suhteellisen korkeasta tuottoprosentistaan, joka voi olla jopa 95% riiippuen sijoituksen kohteesta. On tärkeää kuitenkin huomioida, että tuottoprosentti on useimmissa tapauksissa matalampi kuin 95% johtuen siitä, että tuotto riippuu sijoituskohteesta (aivan kuten vedonlyönnissä). Yleisin sijoittajien saama tuottoprosentti on 65% ja 95% välillä riippuen siitä, mihin sijoittaa.

EZTraderin bonuspanosvaatimus, säännöt ja ehdot

Kun saat bonuksesi EZTraderissä, täytyy sinun täyttää panosvaatimus ennen voittojen ja bonuksen nostamista (Yleensä voit valita nostavasi talletetun summan ja voitot milloin tahansa, mutta bonuksen nostamiseksi tulee ensin pelata tietty määrä panoksia). Panosvaatimusrakenne on samankaltainen kuin kasino- ja vedonlyöntibonuksissa. Jotta voisit nostaa EZTraderin bonukset, täytyy sinun kierrättää bonuksesi 25 kertaa. Mikäli päätät nostaa talletuksesi (etkä ole menettänyt sijoitettua rahaa ennen talletusta) ennen panosvaatimuksen täyttymistä bonuksesi poistetaan tililtäsi ja lasketaan hävinneeksi.
Lue lisää panosvaatimuksista EZTraderin kotisivulla välilehdillä “Terms and Conditions” sekä “Bonus terms”. On hyvä lukea läpi säännöt ja ehdot ennen talletuksen tekemistä. Panosvaatimuksen täyttymiseen saattaa olla asetettu tietty aikavaatimus tai sivustolla saattaa olla muita sääntöjä, joista on hyvä tietää ennen rekisteröitymistä tai talletuksen tekemistä.

EZTraderin vähimmäistalletus ja kaupan vähimmäisarvo

Kun avaat tilin EZTraderissä, sinun tulee tehdä vähintään 200 dollarin minimitalletus. Kun sijoitat valuuttaan, osakkeeseen tai markkinoille, yksittäisen kaupan vähimmäisarvon tulee olla 25 dollaria ja enimmäisarvon 2500 dollaria.
EZTraderin tuki
EZTraderin kotisivu on saatavilla englanniksi, ranskaksi, saksaksi, portugaliksi, venäjäksi, espanjaksi, ruotsiksi, hollanniksi, kiinaksi ja turkiksi. EZTrader tarjoaa myös asiakastukea englanniksi, italiaksi, ranskaksi, espanjaksi, hollanniksi ja portugaliksi (Katso “Content” ja “Phone numbers”).

Lunasta bonus

EZTraderin mobiilikaupankäyntisovellus

Mikäli omistat älypuhelimen, on sinun mahdollista käydä kauppaa missä ja million tahansa. EZTrader tarjoaa mobiiliratkaisun, joka mahdollistaa kaupankäynnin, vaikket olisikaan tietokoneesi edessä. Voit ladata EZTrader-sovelluksen maksutta iPadiin, iPhoneen tai Android-puhelimeen tavanomaisten kanavien kautta.
If you own a smartphone, you have the possibility of trading whenever and wherever you want. Like some of the other