eToro Bonuskoodi

etoro

eToro on ystävällisesti antaa meille ainutlaatuisen bonuskoodia, joka tarjoaa sijoittajalle lisäbonus ensimmäisen talletuksen. EToro bonuskoodi edellyttää, että kirjoitat bonuskoodin ”topbonus”, kun teet ensimmäisen talletuksen jälkeen rekisteröinnin mainoskampanjakenttä tehdessäsi ensimmäistä talletusta ja käyttää yksi linkkejä tällä sivustolla.

Talletus välillä $ 400 – $ 999,99 eToro bonuskoodi: Topbonus 10% bonus
Talletus välillä $ 1,000 – $ 4,999.99 eToro bonuskoodi: Topbonus 15% bonus
Talletus välillä $ 5,000 – $ 20.000 eToro bonuskoodi: Topbonus 20% bonus

eToron ainutlaatuinen ”topbonus” bonus selitti

ainutlaatuinen bonuskoodi antaa sinulle 10% bonus ensimmäinen talletus välillä $ 400 – $ 999,99 ja 15%, jos tallettaa välillä $ 1,000 – $ 4,999.99 ja 20% bonusta tallettaessaan välillä $ 5,000 – $ 20,000. Talletusten yli $ 20.000 kirjoittaa eToro ja neuvotella bonus rekisteröitymisen jälkeen mutta että korkea talletuksen voit odottaa bonus yli 20%.

Jos eToro olisi käynnistettävä vielä parempi bonus kuin yksi, että ”topbonus” bonus code tarjoaa juuri käytä yksi linkit tällä sivustolla ja rekisteröidä ilman bonuskoodia.

sosiaalinen kaupankäynti eToro

eToro on maailman suurin sosiaalinen kauppa verkon yli 4,5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Sosiaalinen kaupankäynti viittaa yhdistää kauppiaat ympäri maailmaa, jotta saada vaikutteita toisiltaan ja sitä voidaan pitää hyvä tapa uusille kauppiaille oppia markkinoille ja miten kaupan. ETorolla voit seurata joitakin menestyneimmistä kauppiaat päällä ja kaupan samat kuin ne kauppaa, jota kutsutaan eToro copytrader. Sillä kokenut kauppiaille, payoffs ovat käteishintoina ja alempi leviämisen hinnat kuin muut kauppiaat.

eToro on maailman johtava sosiaalinen sijoitusverkko ja verkossa toimiva CFD-sijoittamisen alusta. Monet sijoittajat ympäri maailmaa suosivat tätä alustaa. Varsinkin aloittelevat sijoittajat voivat oppia paljon eTorossa, sillä he voivat ”seurata” kokeneempia sijoittajia, jotka ovat jo kannuksensa ansainneet. Vasta-alkajat voivat siis kopioida kokeneemman sijoittajan sijoituksen. Kokeneemmat sijoittajat taas käyttävät eToroa, sillä he saavat ”neuvontamaksun”, joka pohjautuu kopioivien ”seuraajien” lukumäärään.
Jotta asiakkaat viihtyisivät, eToro tarjoaa säännöllisesti bonuksia ja alennuksia sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Lunasta bonus

eToro Bonuskoodi 2017: Koodia ei tarvita

eToro perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut yhdeksi suurimmista verkkosijoitussivustoksi. Tämän lisäksi eToro on nykyään suurin sosiaalinen sijoitussivusto ja näin ollen määrittää markkinat. Avainominaisuutena eToron menestystarinassa toimii Copy Trader tai Open Book-konsepti, joiden avulla aloittelevat sijoittajat voivat kopioida kokeneiden sijoittajien treidaukset tehdäkseen rahaa ja automaattisesti sijoittaa samaan aikaan kokeneen sijoittajan kanssa.

eToroa valvoo Financial Conduct Authority (FCA) Yhdistyneessä kuningaskunnassa (numero 583263)

Uuden sijoittajan hyödyt: Kopioi parhaiden sijoittajien treidaukset.

OpenBook/WebTrader-konsepti mahdollistaa uusille käyttäjille helpon tavan sijoittaa ammattilaisen tavoin, jolloin myös mahdollisuus ansaita rahaa kasvaa. Kokeneet sijoittajat taas hyötyvät kopioivista sijoittajista rahallisesti ja alennetulla hajonnalla; tai mikäli sijoittajalla on useita kopioijia, hajontaa ei ole lainkaan, joka tekee rahan ansaitsemisesta helpompaa.

Monet eToron kokeneista sijoittajista ovatkin menestyviä. eToro julkaisi vuonna 2015 tilaston kopioiduista sijoituksista, joka paljasti, että 85% kopioiduista sijoituksista olivat onnistuneita. Tämä tekee eTorosta vakuuttavan työkalun uusille sijoittajille. Opit markkinoista ilman riskiä menettää liikaa rahaa. Mielessä on kuitenkin pidettävä, että kopioidut sijoittajat saavat alennuksen hajontaan, jonka he maksavat sijoittaessaan, joka tekee rahan ansaitsemisen kokeneelle kopioitavalle helpommaksi kuin kopioivalle vasta-alkajalle. eToro on tästä huolimatta erittäin toimiva uusille sijoittajille. Sijoittajille, jotka eivät halua muiden kopioivan sijoituksiaan, suosittelemme CFD välittäjää, kuten ETX Capitalia.

etoro Mobiili

Kokeneen sijoittajan hyödyt: Ansaitse rahaa muiden kopioidessa sinua.

Kokeneelle sijoittajalle eToro OpenBook-konsepti tarjoaa mahdollisuuden leikata hajontaa ja saada ylimääräistä rahaa. Kun muut kopioivat kokenutta sijoittajaa, sijoittajat hyötyvät suuresti; esimerkiksi 250 seuraajalla saat 1000 dollaria kuussa, 30% tuoton eToroon tuoduista uusista asiakkaista ja vielä 50% hyvityksen omien sijoituksien nettohajonnasta.

Lunasta bonus

eTorosta

David Ring sekä Yoni ja Ronen Assia perustivat sijoituspioneeri eToron Tel Avivissa, Israelissa vuonna 2007. Yhtiöllä on toimistot Kyproksella, Israelissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Vuosi 2010 oli virstanpylväs eToron historiassa. Tuolloin esiteltiin OpenBook, sosiaalinen sijoitusalusta CopyTrading-ominaisuudella, ja se on nykyään eToron keskeinen osa. Mikäli olet asiasi jo osaava sijoittaja etkä ole kiinnostunut sijoitusten kopioinnista ja etsit huippuhyvää välittäjää, muitakin vaihtoehtoja toki on, yhtenä ETX Capital. Jos taas olet uusi tekijä sijoitusmaailmassa tai kokenut välittäjä, joka on kiinnostunut edellä mainituista ominaisuuksista, eToro on erittäin houkutteleva alusta.

eToro Mobiili

eToro on yksi innovatiivisimmista verkkovälittäjistä ja luonnollisesti yksi ensimmäisistä, jotka tarjoavat mobiilialustan älypuhelimille ja tableteille. Vuonna 2011 he esittelivät sijoitussovelluksen, joka mahdollistaa treidauksen iPhonella tai Android-laitteella.

eToron sääntely

eToron toimittaa eToro (Europe) Ltd,, joka on rekisteröity Cypriot Investment Firm (CIF – numero: HE200585) ja sitä sääntelee kyproslainen viranomainen Cyprus Securities & Exchange Commission (CySeC – numero 109/10) sekä eToro (UK) Ltd, joka on rekisteröity Yhdistyneeseen kuningaskuntaan (numero 7973792) ja sit sääntelee Financial Conduct Authority (FCA – numero 583263). eToro (Europe) Ltd ja eToro (UK) Ltd toimivat molemmat Markets in Financial Instruments Directiven (MiFID) alla.

Lunasta bonus