Ethereum – Osta Ethereum

Ethereum - Osta Ethereum

Ethereum-kaupankäynti – CFDt top 3 Miksi? bonus
1. eToro

Lunasta bonus

Koska eToron tyypillinen hajonta Ethereumille on 2 % ja ETC (Classic 5 %) yhdelle yksikölle ja yhden yön palkkio 10 000 yksikölle on 0,037 % myytäessä ja 0 % ostettaessa. 20 %
2.    Plus500

Lunasta bonus

Koska sen käytettävyys on ylivoimasta, kaupankäynti on helppoa ja koska järjestelmä antaa sinun vaihtaa 1-30. Hajonta on 2,01 $ (myynti) tai ostettaessa 0,69 %.

80,6% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Ei
3.    Avatrade

Lunasta bonus

Koska kiinteä hajonta on 2,8 $ markkinoita parempi, marginaali on 10 % ja yhden yön korko/palkkio sekä ostaessa että myytäessä on 0,0694 % 35 %
Ethereum-kaupankäynti – Pörssien top 3 Miksi? bonus
1.    Coinbase

Lunasta bonus

Markkinoiden suurin Ei
2.    Poloniex

Lunasta bonus

Maksimaalinen turvallisuus Ei
3.    Kraken

Lunasta bonus

Hyvä palvelu, San Francisco -henki Ei

Osta Ethereum CFD:illä

Jos olet kiinnostunut kaupankäynnistä Ethereumeilla, yksi parhaista tavoista on käydä kauppaa Ethreumeilla CFD:inä, eli hinnanerosopimuksilla CFD on sopimus, jonka joko “ostat” tai “myyt”, mikä edustaa määrää pistettä kohden markkinoilla (tässä tapauksessa Ethereum). Useimmat suurista CFD-välittäjistä tarjoavat Ethereum-sopimuksia ja antavat sinulle mahdollisuuden siivittää sijoituksiasi. Suosituimpia CFD-välittäjiä Ethereumin kohdalla ovat yllämainitut.

Ethereum-pörssit

Kryptovaluuttapörssit ovat verkkoalustoja, joiden avulla kryptovaluutoiden, kuten Ethereumin, ostajat ja myyjät voivat vaihtaa digitaalista valuuttaa verkossa muihin hyödykkeisiin, kuten muihin kryptovaluuttoihin tai tavalliseen rahaan. Pörssi toimii kuin tori, jossa alusta ottaa pyyntihinnan ja tarjotun hinnan välisen hajonnan välityspalkkiona alustan pyörittämisestä. Suurin kryptovaluutta-alusta, ja siksi myös Ethereum-pörssi, verkossa on Coinbase, jonka jälkeen listalla tulevat Poloniex ja Kraken. Nämä ovat kaikki suurimpia alustoja verkossa ja ne ovat olleet alalla jo jonkin aikaa.

Mikä on Ethereum?

Ethereum leviää verkossa vaihtokurssin kehittymisen ansiosta, ja aikamoista kyytiä on menty. Ethereum luotiin vuonna 2015, minkä jälkeen valuutan arvo on kasvanut yli 1 000 %. Mikä Ethereum sitten on? Ethereum on avoimen lähdekoodin verkko, mikä tarkoittaa, että Ethereum ei ole pelkästään kryptovaluutta, ja se perustuu lohkoketjuteknologiaan. Jo nyt monet Fortune 500 -yritykset ovat lähteneet mukaan Ethereumiin ja lisää on luultavimmin luvassa tulevaisuudessa.

Ethereumin alkuperäistä versiota kutsutaan nimellä Ethereum Classic ja muokattua versiota vain nimellä Ethereum. Molemmilla voi käydä kauppaa.

Ethereum-lompakot

Kun käyt kauppaa Ethereumeilla, tarvitset Ethereum-lompakon, mikä on tapa hajauttaa sovelluksia Ethereum-lohkoketjuun nähden. Ethereum-lompakon avulla voit säilyttää kryptovaluuttavarojasi ja olla varma, että kukaan ei vie niitä. Jos käyt Ethereum-kauppaa CFD:inä, ET tarvitse Ethereum-lompakkoa, koska tällöin varasi ovat CFD-välittäjän kanssa solmittuja sopimuksia liittyen varojen hinnanvaihteluun pistettä kohden. Jos käyt Ethereum-kauppaa kryptovaluuttapörssissä, TARVITSET Ethereum-lompakon.