Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian on yksi suurimmista Internet-pankeista suomalaisilla pikavippimarkkinoilla. Pankin omistaa osittain Norwegian Air Shuttle, mikä on yksi Skandinavian johtavista lentoyhtiöistä. Bank Norwegian tarjoaa suurimman osan muiden Internet-pankkien tarjoamista palveluista, kuten säästötilit, luottokortit jne., mutta tunnetaan parhaiten kulutusluottojen tarjoamisesta.

Bank Norwegian kokemuksia

Tässä Bank Norwegiania koskevassa arvostelussa tarkastelemme Internet-pankilta lainaa otettaessa tärkeimpiä osa-alueita. Tämä tarkoittaa, että tarkastelemme hintaa, jonka maksat rahan lainaamisesta korkoina ja palkkioina, ja palvelua, jota voit odottaa saavasi rahaa lainatessasi. Lopuksi tarkastelemme Bank Norwegiania ja pankin luotettavuutta. Vaikka sinä oletkin se, joka lainan ottaa, on silti tärkeää, että voit luottaa siihen, miten pankki kanssasi toimii ja että pankki pitää lupauksensa.

Kokemuksia lainanotosta Bank Norwegianilta

Kun olet ottamassa lainaa, tärkeintä on lainan hinta. Sinä olet lainaamassa rahaa, joten millä muulla on väliä? Tietenkin pankilta saamallasi palvelulla, mutta koska Bank Norwegian on yksi markkinoiden suuremmista pankeista, sen palvelu toimii ihan hyvin.

Lainaamasi rahan hinnan pitäisi olla oleellista lainanottokokemuksesi kannalta Bank Norwegianin kohdalla, joten tämä artikkeli käsittelee Bank Norwegianin ottamaa hintaa siitä, että se lainaa rahaa. Kun lasket lainan hintaa, korko ja lainaan liittyvät kulut ovat tärkeimpiä tekijöitä.

Bank Norwegianin korko

Yksi tärkeimmistä asioista valitessasi pankkia, jolta otat lainaa, on katsoa Internet-pankin korkoa. Viisainta lainaa otettaessa on varmistaa, että korko on niin matala kuin mahdollista. Bank Norwegianin vuosikorko on tällä hetkellä 8,99 % ja 22,49 % välissä (9,59 % todellinen vuosikorko) riippuen haluamasi lainan koosta ja tyypistä sekä laina-ajasta. Bank Norwegianin korkohaarukkaa pidetään reiluna ja täysin kilpailukykyisenä verrattuna muihin pankkeihin pikavippimarkkinoilla.

Koska pankit muuttavat korkojaan yhdessä muiden rahamarkkinoilla toimivien tekijöiden kanssa koko ajan, suosittelemme että vierailet Bank Norwegianin sivustolla nähdäksesi viimeisimmät korot.

Bank Norwegianin palkkiot

Toinen erittäin tärkeä tekijä lainan hintaa laskettaessa ovat lainanmyöntäjän lainanottajalta veloittamat palkkiot lainaan liittyen. Bank Norwegianilla on kolmenlaisia lainoja kulutusluottojen kohdalla. Palkkiot ovat seuraavat:

Palkkio suhteessa ensimmäiseen lainaan (välillä 1 000 – 1 999 €) = 0 €
Palkkio suhteessa ensimmäiseen lainaan (välillä 2 000 – 2 999 €) = 45 €
Palkkio suhteessa ensimmäiseen lainaan (välillä 3 000 – 50 000 €) = 90 €

Tämän lisäksi sinulta veloitetaan 5 € tilinhoitomaksu joka kuukausi niin pitkään, kun sinulla on lainaa.

Bank Norwegianista

Mielestämme pankki on sitä luotettavampi, mitä vahvempi brändi sillä on. Suurilla brändeillä, joiden nimet ovat tunnettuja, on enemmän hävittävää kuin pienillä pankeilla, jotka voivat muuttaa nimeään yhdessä hujauksessa. Ja Bank Norwegianin nimi on todellakin tunnettu.

Kuten johdannossa mainittiin, Bank Norwegian liittyy läheisesti Norwegian Air Shuttleen, joka on listattu Oslon pörssissä NAS.OL-uutisnauhalla. Bank Norwegianin pääkonttori on Oslon Fornebussa, Norjassa. Pankin omistaa Norwegian Finans Holding, josta Norwegian Air Shuttle omistaa 20 %. Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007, kun se sai norjalaiselta Kredittilsynetiltä lisenssin toimia pankkina.

Alun perin tarkoituksena oli luoda pankki, joka saisi massiivisesti näkyvyyttä Norjassa norwegian.no-sivustolla, jolla tuohon aikaan oli kahdesta kolmeen miljoonaa kävijää kuukaudessa. Näyttää siltä, että idea on toiminut ja Bank Norwegian onkin nykyään yksi Skandinavian vahvoista Internet-pankeista, jonka liikevaihto ja nettotulot ovat vakaat. Vuonna 2015 Bank Norwegianin liikevaihto oli 1,5 miljardia Norjan kruunua ja nettotulot 539 miljoonaa Norjan kruunua.